Underholdning til Julefrokost

Underholdning til Julefrokost

Søger du underholdning til julefrokosten?

Så vil du ikke fortryde at booke Kasper Gross. Med utallige optrædender i bagagen leverer komikeren Kasper Gross en god gang underholdning til julefrokosten, i form af et super stand-up show, som nok skal få alle til at grine til julefrokosten.
Tilbagemeldingerne er ihvertfald ikke til at tage fejl af:

“Vi hyrede Kasper Gross til vores sommerfest for 200 kolleger og han blev det store samtaleemne i dagene efter. Der blev grædt af grin i samtlige 30 minutter. Vi anbefaler derfor vandfast make-up til Kaspers show. Et show som ramte både unge og ældre, herrer og damer. Intet mindre end fantastisk. Det gør vi gerne igen. Book ham før hans kalender bliver fyldt op. For dét gør den!”
– Kristian Norrbohm, Dataløn/Bluegarden

“Kasper formåede på få øjeblikke at skabe en fantastisk stemning og få alle til at sænke skuldrene og overgive sig til hans vedkommende, og begavede underholdning fra start til slut. Vi var 200 mennesker og alle havde Kasper’s udelte opmærksomhed. Kasper fik med sine intelligente jokes taget proppen af flasken og satte gang i vores fest på den bedst tænkelige måde. Det var præcis det vi havde brug for – en befriende lang og sund latter, til at få løsnet op og til at samle de ca. 200 ansatte i min organisation.”
– Alan Jensen, CIO Dansk Supermarked

“Kasper leverede en underfundig cocktail af jysk lune og underspillet elegant humor. Ved at reflektere over hverdagens trivialiteter fik Kasper på begavet vis gjort sine kiksede scenarier vedkommende for alle. Kasper indfriede alle vore forventninger – og lidt til, så vi var flade af grin inden jubilæumsfesten blev skudt i gang. Vi vil helt sikkert booke Kasper en anden gang.
– Flemming Løager Andersen, direktør Feriepartner Danmark

Kontakt og book stand-up komikeren Kasper Gross og få underholdning til julefrokosten i top klasse.