GROSS

  • komiker
  • konferencier
  • skuespiller
  • manuskriptforfatter

En kamæleon i overalls

Med godt 15 års erfaring fra den danske stand-up scene, formår Kasper Gross at trække på sin komiske erfaring, når han er foran kameraet. Det ses blandt andet i hans rolle som Martin i Minkavlerne, hvor anmelderne skrev:

“Jeg elsker også Kasper Gross og Jonas Mogensen som Martin og Allan. (..) De to komikere spiller fantastisk – og de har også skrevet serien.”
(Kulturen.nu)

“Sjovest er og bliver dog samspillet mellem brødrene Martin og Allan (..) De virker så ægte, at det er svært at tro, at deres skuespillere, Kasper Gross og Jonas Mogensen, kan være meget klogere, men det er trods alt dem, der har skrevet manuskriptet.”
(Avisen Danmark)

Du kender ham som...

... Martin, den ihærdige, stressede og stædige minkavler, der forsøger at gøre alle glade, men sjældent slipper heldigt fra det.

Minkavlerne I, II, III

(2019-nu) TV2 Zulu & TV 2 Play
... Dennis, den forsigtige og nørdede Tesla-entusiast, der meget gerne vil vise sin Tesla frem til alle, der udviser skyggen af interesse – eller ikke decideret får sagt fra.

Helved

(2019) Amazon Prime
... IT-Michael, den utålmodige syvsover, der må klare alle radiostationens IT-udfordringer; om dem er der nok af.

R8dio

(2021 - nu) Podcast
... en række forskellige karakterer i et sketchshow om samkørsel. Blandt andet som akademikeren, der ikke vil arbejde på et lager, og får læst og påskrevet af ostevenderen Ruth.

Er vi der ikke snart?

(2017) TV 2 Zulu & TV 2 Play
Booking

Booking & Management

Tajmer Booking & Management er officiel booking og management for Kasper Gross. Book dit næste stand-up-show med Kasper Gross ved at udfylde forespørgselsskemaet. Det er ganske uforpligtende.