Komiker i Århus

Komiker i Århus

Leder du efter en komiker i Aarhus?

Mangler du en komiker i Aarhus? Så Book en af Aarhus’ absolut dygtigste stand-up komikere, Kasper Gross. Kasper Gross er en professionel stand-up komiker i Aarhus, hvis jyske baggrund tydeligt ses i hans hylende morsomme og underspillede tilgang til emnerne.
Udover at være en teknisk dygtig og eksperimenterende komiker, er Kasper Gross også en særdeles dygtig comedy-manuskriptforfatter og dette kan får man et godt indtryk af, når han står på scenen. Kasper gør brug af en kombination af dybsindige eftertænksomheder med impulsive observationer, hvilket er med til at give et anderledes og unikt show. Med hans store komiske talent og sin gode humor, er du altid sikret et godt selskab med Kasper Gross på scenen.

Ros fra tilfredse virksomheder

Det har blandt andet den Aarhus-beliggende bank, Djurslands Bank, fået øjnene op for, da de har booket ham til deres stand-up-arrangement for 6. år i træk: “Kasper Gross får meget ros af publikum og lever hver gang fuldt ud op til forventningerne. Kollegerne i banken har hvert år et ønske om, at han skal med igen.”
– Louise Ringsted, Marketingschef Djurslands Bank

Også hos Aarhus’ lokale fodboldhold, AGF, er Kasper Gross’ stand-up show blevet et tilbagevendende indslag:

“Kasper Gross var super god. Han havde taget sig tid til at forberede sig på os, vores situation og vores kunder. Det var rigtig godt, og der var en fin balance mellem det alvorlige, det sjove og det under bæltestedet. Det var så godt, at flere sad med tårer i øjnene.”
– Morten Lerke, AGF

Også ASE, havde nogle pæne ord at give, efter et show i godt selskab med Kasper:

Hold da op, hvor var Kasper Gross bare GOD! Sikke et show. Han var rigtig godt forberedt og ramte bare spot-on på rigtig mange ting. Vores 150 deltagere skreg af grin så tårerne trillede! Og rigtig mange kom hen til mig i løbet af aftenen og roste ham til skyerne.
– Dina Markussen, Forsikringsmedarbejder ASE

Book Aarhus-komikeren Kasper Gross til dit kommende arrangement og giv dine gæster en forrygende oplevelse med et hamrende morsomt stand-up show.