Kontakt og Booking

Book stand up komiker Kasper Gross og få fremragende festunderholdning. Kasper Gross leverer et ualmindeligt morsomt stand-up show, der rammer publikum i alle aldre. Kasper Gross er en erfaren stand-up komiker, der leverer varen! Du er sikret et godt grin, når du booker kasper til dit arrangement.
Tilbagemeldingerne fra Kasper Gross’ festunderholdning taler for sig selv:

“Kasper Gross’ underholdning var original og i topklasse, og jeg har kun fået positive tilbagemeldinger fra dem der deltog. Vi har allerede booket ham igen til et kommende arrangement.”
– Kim Roed Jakobsen, Danske Bank

“Intet mindre end fremragende! ALLE jeg har talt med synes Kasper Gross var en super oplevelse.”
– Søren Engelbrecht Jensen, Systematic

Told- og skattefolk kan være svære at imponere. Men Kasper Gross tog udgangspunkt i den samling glade – mange midaldrende – tilhørere han stod overfor. Og det lykkedes at få de omkring 250 mennesker til at grine, så tårerne trillede. Ingen plat humor – under bæltestedet. Derimod intelligente og vedkommende pointer, der var nøje afstemt til publikum. Det var KLASSE!
– Michael Middelfart, SKAT

“Vi hyrede Kasper Gross til vores sommerfest for 200 kolleger og han blev det store samtaleemne i dagene efter. Der blev grædt af grin i samtlige 30 minutter. Vi anbefaler derfor vandfast make-up til Kaspers show. Et show som ramte både unge og ældre, herrer og damer. Intet mindre end fantastisk. Det gør vi gerne igen. Book ham før hans kalender bliver fyldt op. For dét gør den!”
– Kristian Norrbohm, Project Manager

Giv vennerne eller kollegerne en fantastisk oplevelse med forrygende festunderholdning. Book stand up komiker Kasper Gross via kontaktformularen, E-mail eller telefon.

 

BOOKING OG MANAGEMENT

Tajmer Booking & Management
Søndre Allé 17
4600 Køge
Tlf: +45 46 15 37 00
www.tajmer.dk

Manager: Tenna Tajmer
Booker: Jonas Nymark Christensen
jonas@tajmer.dk

KONTAKT KASPER GROSS

Din e-mail

Din besked