Anbefalinger

Jeg elsker, at to shows aldrig er ens. Der er forskel på at optræde for bankansatte i Nordea, programmører fra Systematik, og landmænd hos Landbo Thy. Derfor tilpasser jeg altid mit show efter, hvilket publikum, jeg står overfor. Det er selvfølgelig skønt, når det bliver værdsat, så jeg er naturligvis glad for de tilbagemeldinger, jeg har fået tilsendt, som du kan læse herunder.

bluegarden

Vi hyrede Kasper Gross til vores sommerfest for 200 kolleger og han blev det store samtaleemne i dagene efter. Der blev grædt af grin i samtlige 30 minutter. Vi anbefaler derfor vandfast make-up til Kaspers show. Et show som ramte både unge og ældre, herrer og damer. Intet mindre end fantastisk. Det gør vi gerne igen. Book ham før hans kalender bliver fyldt op. For dét gør den!
Kristian Norrbohm, Project Manager
Bluegarden (Dataløn)

landbothy
Kasper Gross’ optræden levede ikke blot op til forventningerne. Den oversteg dem MANGE MANGE gange. Han tog simpelthen publikum med storm, og de taler stadig om det. Vi har kun fået MEGET positive tilbagemeldinger.
Trine Degn Have, Direktionssekretær
LandboThy

dansksupermarked Kasper formåede på få øjeblikke at skabe en fantastisk stemning – at få alle til at sænke skuldrene og overgive sig til hans vedkommende, og begavede underholdning fra start til slut. Kasper fik med sine intelligente jokes taget proppen af flasken og satte gang i vores fest på den bedst tænkelige måde. Det var præcis det vi havde brug for – en befriende lang og sund latter, til at få løsnet op og til at samle de ca. 200 ansatte i min organisation.”
Alan Jensen, CIO,
Dansk Supermarked

Politi Kasper Gross var simpelthen forrygende, intet mindre. Publikums aldersspredning var fra først 20erne til midt 70erne og ALLE morede sig BIG TIME i samtlige 30 minutter. Kasper Gross indfriede alle forventninger og gjorde mulige fordomme om at meget stand-up er plat fuldstændigt til skamme! Jeg kan kun på det varmeste anbefale Kasper Gross.
Ricky Winther, formand
Sydøstjyllands Politiforening

systematic

Intet mindre end fremragende! ALLE jeg har talt med synes Kasper Gross var en super oplevelse.
Søren Engelbrecht Jensen, Executive Assistant
Systematic

 

hyundai

Kasper Gross leverede et forrygende show til vores strategi-dag. Vi var alle begejstrede og han forstod virkelig at få os til at grine. Top sjov underholdning!
Annegrethe Skovby, Pressechef
Hyundai

 

affaldvarme

Det var en rigtig god oplevelse at starte vores fest med Kasper Gross’ optræden. Det tog nogen tid før alles øjne var tørre igen. Tak for et super indslag til vores fest, vi kan varmt give anbefalinger af Kasper Gross til andre.
Annelise Jørgensen, GIS-konsulent
AffaldVarme Aarhus

Djursland_bank

Kasper Gross får altid meget ros af publikum og lever hver gang fuldt ud op til forventningerne. Vi har nu booket ham for 11. år i træk.
Louise Ringsted, Marketingschef
Djurslands Bank

 

Martin_Professional

Kasper leverede et professionelt og elegant show som optakt til vores julefrokost og gav os – med sine vedkommende pointer – både et godt grin og lidt at tænke over.
En helt igennem velgennemført optræden.

Pernille Vrang Laursen,
Martin

HK-kommunalKasper Gross formåede i den grad at underholde 350 kvinder mellem 20 og 65 år. Kasper har sans for at overraske med jokes, få latteren frem i alle, ramme plet uden at være plat. Vi var virkelig imponerede. Kasper reagerede snarrådig og impulsiv ud fra salens reaktion – det var stort. Der er virkelig potentiale i den mand!!
Kirsten Møller Christensen, Formand
HK Kommunals Tandklinikassistentudvalg

tradium

Stor ros til Kasper Gross! Han var helt forrygende og med til at skabe en fantastisk fest for de 229 kolleger. Vi var meget positivt overraskede.
Hanne Churchill
Tradium

ika_logo_big

Fra måben til latterkrampe på et øjeblik! Deltagerne til vores 30 års jubilæumskonference nåede at kigge spørgende på hinanden og sige “hvem er det dog”, da Kasper Gross blev præsenteret … så var de fanget, og latterkramperne tog over. Kasper formåede med sin forberedelse at vende vores inputs til  hverdagssituationer og kæde det hele sammen til et fantastisk indslag. Jeg kan give varme anbefalinger for Kasper – virkeligt et forfriskende pust.
Birgitte Lund,
IKA

jurrådet

Der har kun været positivt feedback efter Kasper Gross’ show. Vi grinte os helt flade. Kasper Gross leverer gode jokes, hammer sjove scenarier og en god portion karisma.
Nuunu Terese Rømer,
Studenterrådet Aarhus Universitet

ikea

Kasper optrådte til vores årsfest til stor glæde for vores medarbejdere. Kasper fangede den store forsamling med det samme og formåede at ramme den brede målgruppe. Han levede op til forventningerne og mere til.
Daniel Riva,
IKEA Taastrup

FPD_logo_DK_rgb-300x300

Kasper leverede en underfundig cocktail af jysk lune og underspillet elegant humor. Ved at reflektere over hverdagens trivialiteter fik Kasper på begavet vis gjort sine kiksede scenarier vedkommende for alle. Kasper indfriede alle vore forventninger – og lidt til, så vi var flade af grin inden jubilæumsfesten blev skudt i gang. Vi vil helt sikkert booke Kasper en anden gang.
Flemming Løager Andersen, direktør
Feriepartner Danmark

Logo_5
Kasper Gross var simpelthen så god og leverede et kanon show – alle var mega begejstrede.”
Pia Rasmussen, Team-Leader

skat

Det lykkedes at få de omkring 250 mennesker til at grine så tårerne trillede. Ingen plat humor – under bæltestedet. Derimod intelligente og vedkommende pointer, der var nøje afstemt til publikum. Det var KLASSE!
Michael Middelfart
SKAT

image002
Kasper Gross leverede fremragende underholdning, der rakte langt udover vores forventninger til ham. Han havde forberedt sig hjemmefra, og vi fik et show der var skræddersyet lige til os. Kasper Gross’ jokes har både indhold og substans, og der var ikke et øje tørt da han gik derfra. Vi vil helt sikkert booke ham en anden gang.
Line Hansen Mieskiewicz
Nordea 24/7

Danske_bank

Kasper Gross’ underholdning var original og i topklasse, og jeg har kun fået positive tilbagemeldinger fra dem der deltog.Vi har allerede booket ham igen til et kommende arrangement.
Kim Roed Jakobsen
Danske Bank

 

agf

Kasper Gross var super god. Han havde taget sig tid til at forberede sig på os, vores situation og vores kunder. Det var så godt, at flere sad med tårer i øjnene.
Morten Lerke, Eventchef
AGF

 

ase logo

Hold da op, hvor var Kasper Gross bare GOD! Sikke et show. Han var rigtig godt forberedt og ramte bare spot-on på rigtig mange ting. Vores 150 deltagere skreg af grin så tårerne trillede! Og rigtig mange kom hen til mig i løbet af aftenen og roste ham til skyerne.
Dina Markussen, Forsikringsmedarbejder
ASE