Komiker Aarhus

Komiker Aarhus

Leder du efter en komiker i Aarhus?
Book Kasper Gross.

Han var nomineret til komikernes prestigefyldte Talentpris ved Zulu Comedy Galla 2014, og har i 2015 turneret rundt som fast opvarmer på komikeren Tobias Dybvads onemanshow “Er det ikke dig fra Dybvad?”.

Du kan opleve komikeren Kasper Gross i Aarhus til Open Mics, på Comedy Zoo og til andre større arrangementer, f.eks. det årlige store comedy-arrangement i Ceres Arena i Aarhus, hvor han i 2014 lagde salen ned og i 2015 gentog succesen. Anmeldernes ord var ikke til at tage fejl af:

“Til gengæld skal Aarhus-drengen Kasper Gross fremhæves. Han er den eneste genganger fra Comedy 2014 (..) og han var nøjagtigt, hvad salen havde brug for efter den lange pause. Det intelligente materiale om hverdagens udfordringer med møder i banken og forsøg på at tale engelsk i BabySam er på en gang klassisk, overraskende og overrumplende morsomt.

Aarhus-komikeren Kasper Gross underholder til firmaarrangementet og private fester. Book ham til dit kommende arrangement og giv dine gæster en forrygende oplevelse.